Τούρτα παγωτό με μπισκότα αμυγδάλου και μπανάνα φλαμπέ

Φτιάχνετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Παρφέ Σοκολάτα  σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Προσθέτετε τη λιωμένη Κουβερτούρα Γάλακτος και ανακατεύετε.
Βάζετε τις μπανάνες στο blender να γίνουν πολτός, τις προσθέτετε στο  μισό μίγμα Παγωτό μαζί με το λικέρ μπανάνας και ανακατεύετε.
Αναμιγνύετε το Τριμμένο Μπισκότο με τα αμύγδαλα και το στρώνετε  σε στρογγυλή  φόρμα με σούστες Νο 26.
Από πάνω απλώνετε  το Παγωτό μπανάνα και μετά το Παγωτό σοκολάτα.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε τη κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση, προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος  σε Σταγόνες. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο γλάσο σοκολάτας  γάλακτος το οποίο απλώνετε πάνω από το Παγωτό.
Βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη. Γ ια να το ξεφορμάρετε χαράζετε γύρω-γύρω με μαχαίρι  και ανοίγετε τα πλαϊνά της φόρμας.
Αν θέλετε γαρνίρετε τα πλαϊνά με Νιφάδες Κουβερτούρας.

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Παρφέ Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 550 ml (2 ¾ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γραμ.(1 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα φιλέ
  • 750 γραμ. μπανάνες καθαρισμένες
  • 20 γραμ. (4 κουτ. σούπας) λικέρ μπανάνας
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 2 φάκελα Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά)
Χρόνος εκτέλεσης: 30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους