Εύκολη τούρτα σεμιφρέντο

 

Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας προσθέτοντας κατά τη διάρκεια του χτυπήματος και την πραλίνα. Στο τέλος προσθέτετε λιωμένη την κουβερτούρα γάλακτος. Προσθέτετε και το Τριμμένο Μπισκότο και βάζετε το Παγωτό στο ψυγείο να πήξει τόσο όσο να μπορέσετε να το αλείψετε πάνω στις βάσεις. Μοιράζετε το Παγωτό ανάμεσα στις βάσεις, πασπαλίζετε με τις Νιφάδες Κουβερτούρας και βάζετε το σεμιφρέντο στην κατάψυξη.

 

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 φακελάκια Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. πραλίνα
  • 500 ml ( 2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους