Ανθότυρο με Φρουκτόζη Fytro και Βερίκοκο

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μίγμα. Μοιράζετε σε ειδικά πυρίμαχα φορμάκια και βυθίζετε σε κάθε φορμάκι από ένα βερίκοκο. Ψήνετε στους 160-170°C για 30-40 λεπτά. Αλέθετε το βερίκοκο με λίγο από το σιρόπι της κονσέρβας σε ένα μίξερ. Προσθέτετε και την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύετε για λίγο όλα μαζί να γίνει μία σάλτσα. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με τη σάλτσα βερίκοκο.

  • 300 γρ. ανθότυρο
  • 4 κρόκοι αυγού
  • 120 γρ. Φρουκτόζη Fytro
  • 80 γρ. αμύγδαλο ψιλοκομμένο ή πούδρα
  • ξύσμα από 1 lime
  • 20-30 ml κονιάκ
  • 150 γρ. βερίκοκο κονσέρβα
  • 50 γρ. κρέμα γάλακτος
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους