Trifle με Κρέμα μπισκότο και espresso

 

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα, το Praline Dream και το Τριμμένο Μπισκότο και ανακατεύετε με το κουτάλι.
Μοιράζετε την κρέμα σε ποτήρια.
Διαλύετε το Κορν Φλάουρ στο υπόλοιπο γάλα και το βάζετε στη φωτιά μαζί με την κρέμα γάλακτος. Αφήνετε να πάρουν μία βράση ανακατεύοντας συνεχώς.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τον καφέ και τη Σοκολάτα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Μοιράζετε το γλάσο πάνω από την κρέμα και βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο για να κρυώσουν.

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 525 ml (22/3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ. Praline Dream ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φάκελος) Τριμμένο Mπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 125 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος light
  • 10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 δόση από έτοιμο καφέ espresso
  • 250 γρ. (2½ φάκελοι) Σοκολάτα Λευκή ή Κλασική σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά για το γαρνίρισμα)
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους