Κορμός με Crème ΓΙΩΤΗΣ

Χτυπάτε στο μίξερ το Crème, το τυρί, τη Ζάχαρη Άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα λιωμένη, ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα στην οποία έχετε απλώσει εσωτερικά μεμβράνη. Στρώνετε καλά και βάζετε τον κορμό στην κατάψυξη να παγώσει.
Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.

  • 1 κουτί Crème ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 15 γρ. (1 κουτ. σούπας) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 250 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ

 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους