Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι και γιαούρτι

Υλικά
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
  • 330 ml γάλα
  • 330 ml φυσικό ή συμπηκνωμένο χυμό πορτοκάλι
  • 1 φάκελος (100 γρ.) Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml γάλα για το Garni
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
Εκτέλεση

Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτετε ένα στραγγυστό γιαούρτι. Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το αναμειγνύετε στην έτοιμη κρέμα με το γιαούρτι. Μοιράζετε σε μπολ ή ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες περίπου. Μπορείτε πριν σερβίρετε να γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού. 

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους