Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι και γιαούρτι

Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου πορτοκάλι χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτε ένα στραγγυστό γιαούρτι. Ετοιμάζετε ότι το Garni Βανίλια και το αναμειγνύετε στην έτοιμη κρέμα με το γιαούρτι. Μοιράζετε σε μπολ ή ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες περίπου. Μπορείτε πριν σερβίρετε να γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού. 

  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
  • 330 ml γάλα
  • 330 ml φυσικό ή συμπηκνωμένο χυμό πορτοκάλι
  • 1 φάκελος (100 γρ.) Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml γάλα για το Garni
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους