Μοusse σοκολάτας

Υλικά
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) Kalhua
  • 5 γρ. (1 κουτ. σούπας) ρούμι
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος 
  • 2 Πλάκες Κουβερτούρας με Stevia ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Προσθέτετε τα ποτά και την κρέμα γάλακτος λίγη λίγη, ανακατεύοντας χαμηλή ταχύτητα μέχρι να στέκεται.
Κρατάτε 50 γραμμάρια από την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και την υπόλοιπη την λιώνετε σε ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα το οποίο έχετε ήδη ζεστάνει και την προσθέτετε στο μίγμα. Ανακατεύετε και μοιράζετε σε μπολάκια.
Τρίβετε την 
υπόλοιπη κουβερτούρα που έχετε κρατήσει στο μπλέντερ και πασπαλίζετε τις mousse. 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους