Κέικ με Κρέμα Βανίλια, Μαρμελάδα Φράουλα και Ξηρούς Καρπούς

Υλικά
  • 1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (5 κουτ. σούπας) Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 90 ml (½ φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • 3 αυγά
  • 490 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα ημιαποβουτυρωμένο 1,5% λιπαρά
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα καθαρισμένα
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια
  • 50 γρ. ( 1/3 φλιτζ. τσαγιού) φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα
  • 1 κλωνάρι φρέσκιας βανίλιας
Εκτέλεση
Παρασκευάζετε το  Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας τη φρέσκια βανίλια. Καβουρδίζετε τους ξηρούς καρπούς στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και στη συνέχεια αφού κρυώσουν, τους θρυμματίζετε, τους ρίχνετε στο μίγμα του κέικ και ανακατεύετε ελαφρά. (Αν θέλετε κρατάτε μια ποσότητα για διακόσμηση). Αδειάζετε τη μισή ζύμη σε στρογγυλή φόρμα με σούστες διαμέτρου 24-26 εκατοστών ή τετράγωνο ταψί (18 X 18 εκατοστά) και ψήνετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παρασκευάζετε την Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλασικής με γεύση βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας χρησιμοποιώντας γάλα. Ξεφορμάρετε το κέικ και το κόβετε στη μέση οριζοντίως. Απλώνετε στο μισό τη Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και τη μισή ποσότητα από την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής και καλύπτετε με το άλλο μισό κέικ. Γαρνίρετε και την υπόλοιπη κρέμα ζαχαροπλαστικής και τους ξηρούς καρπούς.
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους