Κριθαράκι με Σόγια, λαχανικά και Σόγια Κεμπάπ

Υλικά

• 1 συσκευασία Κριθαράκι με Σόγια Fytro
• 1/2 σακουλάκι Σόγια Kεμπάπ Fytro
• 10 ίνες κρόκο Κοζάνης
• 1 μελιτζάνα ψιλοκομμένη 
• 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 1 τομάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια 
• 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
• 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 
• 1/2 βάζο Passata Bio-Organic 
• 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 
• Αλάτι
• Πιπέρι 
• 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) λευκό κρασί 

 

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τη Σόγια Κεμπάπ Fytro με το μισό ελαιόλαδο. 
Προσθέτετε την Passata Bio-Organic και νερό, μέχρι να καλύψει το κεμπάπ. Το αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να πιει όλα τα υγρά, ώστε να χυλώσει ομοιόμορφα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτετε την μελιτζάνα και την σοτάρετε για περίπου 3 λεπτά. Μετά, προσθέτετε την πιπεριά, το Κριθαράκι με Σόγια Fytro, το λευκό κρασί, αλάτι και τον κρόκο Κοζάνης. Τα βράζετε, προσθέτοντας λίγο-λίγο ζεστό νερό, μέχρι να βράσει το κριθαράκι. 
Κατεβάζετε από την φωτιά, προσθέτετε 2-3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο και την τομάτα και ανακατεύετε μέχρι να χυλώσει. Σερβίρετε το κριθαράκι σε ένα βαθύ πιάτο και, από πάνω, το κεμπάπ σόγιας με λίγο σάλτσα.

 

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους