Muffins σοκολάτας με βύσσινο

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας 
  • 1 αυγό
  • 150 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 1 βαζάκι βύσσινο κομπόστα
  • 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση

Προετοιμάζετε το 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ψιλοκόβετε το βύσσινο σε μικρά κομμάτια και ξεκινάτε να γεμίζετε τις φόρμες σας με μίγμα. 
Από τα 2/3 της κάθε φόρμας για muffins γεμίζετε το 1/2 με μίγμα, προσθέτετε 1 κουτ. γλυκού βύσσινο κομμένο και συμπληρώνετε το άλλο 1/2 με μίγμα. Υπολογίστε να γεμίσετε τα φορμάκια κατά 2/3 ώστε να μην σας ξεχειλίσουν, γιατί το μίγμα θα φουσκώσει.
Ψήνετε σύμφωνα με τις οδηγίες επάνω στην συσκευασία.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε την υπόλοιπη κομπόστα και προσθέτετε 1 κουτ. της σούπας ζάχαρη και την αφήνετε να βράσει μέχρι να πήξει τόσο ώστε να γίνει μαρμελάδα για να την βάλετε πάνω από τα muffins.
Χρειάζεται περίπου 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. 
Στη συνεχεία ξεφορμάρετε τα muffins και τα περιχύνετε με την μαρμελάδα βύσσινο πριν τα σερβίρετε.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους