Μπαβαρουάζ ροδάκινο

Βουτάτε τα σαβαγιάρ στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε σε στρογγυλή φόρμα με σούστες διαμέτρου 22 εκατοστά. Μαλακώνετε μεμονωμένα τα φύλλα ζελατίνης σε 4 κουταλιές κρύο νερό για 5 λεπτά. Τα βγάζετε από το νερό, τα στύβετε ελαφρά, τα διαλύετε στο ζεστό νερό και to αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτοντας 2 κουταλιές σούπας κονιάκ στο νερό που θα χτυπήσετε την κρέμα. Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα, τη λιωμένη ζελατίνη και χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα. Απλώνετε την κρέμα πάνω στα σαβαγιάρ και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Ζεσταίνετε ελαφρώς τη μαρμελάδα, προσθέτοντας 1 κουταλιά νερό, μέχρι να γίνει ρευστή. Απλώνετε τη μαρμελάδα πάνω στην κρέμα και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.

Για 12 μερίδες

  • 1 κουτί Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) Μαρμελάδα Ροδάκινο με Φρουκτόζη FYTRO
  • 100 γρ. σαβαγιάρ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) άπαχο γάλα 0% λιπαρά
  • 100 γρ. ζεστό νερό
  • 2 κουτ. σούπας κονιάκ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης