Σοκολατάκια και fondue με Σιρόπι Magic Cracky

Υλικά
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σε κομματάκια
  • 100 γρ. (1/2 φάκελος) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (2/3 προϊόντος) Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ

Υλικά για την επικάλυψη

  • Ξηροί καρποί της αρεσκείας σας
  • Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • Party Décor ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 Σιρόπι Magic Cracky ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνετε και πλάθετε σε μπαλάκια. Βουτάτε τα μπαλάκια σε ξηρούς καρπούς, Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, την Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και το Party Décor ΓΙΩΤΗΣ και τα τοποθετείτε στην κατάψυξη, για να παγώσουν καλά. Βάζετε το Σιρόπι Magic Cracky ΓΙΩΤΗΣ σε ένα σκεύος για fondue και βουτάτε τα τρουφάκια, όσο το δυνατόν πιο παγωμένα. Αναμένετε λίγα δευτερόλεπτα, για να στερεοποιηθεί το Σιρόπι Magic Cracky ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους