Κουπ βερίκοκο

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Βερίκοκο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ
  • 840 ml γάλα
  • 200 γρ. βερίκοκο κονσέρβα
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • Λίγη κανέλα
Εκτέλεση

Παρασκευάζετε το φάκελο Φρουί ζελέ με γεύση Βερίκοκο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε μπολάκια ή ποτήρια τοποθετείτε από ένα κομμάτι βερίκοκο κονσέρβας και τα γεμίζετε μέχρι τη μέση με το έτοιμο ζελέ. Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ. Παρασκευάζετε την Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ με 640 ml γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί και τη μοιράζετε στα μπολάκια, πάνω από το ζελέ. Αφήνετε πάλι στο ψυγείο να πήξει καλά. Παρασκευάζετε 1 φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. Γαρνίρετε την επιφάνεια με ροζέτες από το έτοιμο Garni και λίγη κανέλα και τα βάζετε στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με το σιρόπι έτοιμης καραμέλας.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους