Τζησκέικ μαρμπρέ

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και χτυπάτε 1 λεπτό ακόμα. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα σε 2 μέρη. Στη μισή προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος, αφού την έχετε λιώσει και την ανακατεύετε. Απλώνετε την κρέμα σοκολάτα πάνω από τη βάση μπισκότο. Από πάνω βάζετε την κρέμα τσηζκέικ και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.
Ετοιμάζετε το γλάσο: Βάζετε την  κρέμα γάλακτος στη φωτιά να πάρει μια βράση. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος, χωρίς να την έχετε λιώσει. Ανακατεύετε καλά και γκλασάρετε την τούρτα.

Για τη βάση μπισκότου:

  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ

Για την κρέμα:

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml γάλα
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ

Για το γλάσο:

  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους