Τζησκέικ μαρμπρέ

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε 100 γραμμάρια (3/4 φλιτζάνι τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Cheesecake ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Προσθέτετε 200 γραμμάρια τυρί κρέμα και χτυπάτε 1 λεπτό ακόμα. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα σε 2 μέρη. Στη μισή βάζετε 100 γραμμάρια λιωμένη Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και την ανακατεύετε. Απλώνετε την κρέμα σοκολάτα πάνω από τη βάση μπισκότο. Από πάνω βάζετε την κρέμα cheesecake. Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το γλάσο: Βάζετε 100 γραμμάρια (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) κρέμα γάλακτος στη φωτιά να πάρει μια βράση. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε 100 γραμμάρια Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ χωρίς να την έχετε λιώσει. Ανακατεύετε καλά και γκλασάρετε την τούρτα.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους