Κόβετε τα λαχανικά σε ροδέλες και τα ψήνετε στον φούρνο, ραντίζοντάς τα με λίγο λάδι.
Βάζετε τα υλικά για τη ζύμη στο μπολ του μίξερ και τα ζυμώνετε ελαφρά μέχρι να γίνει μία ομοιογενής ζύμη.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό και 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα.
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το πράσο και τον άνηθο. Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το πράσο, τον άνηθο και το σπανάκι και τα σοτάρετε πάρα πολύ καλά μέχρι να μαλακώσουν.