Πρωινό

  • Κριτσίνια βρώμης
    Κριτσίνια βρώμης
    Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ, το μοσχοκάρυδο, την κανέλα, το αλάτι, το γάλα, το ηλιέλαιο και τα αυγά και ζυμώνετε με το γάντζο ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα (αν χρειαστεί προσθέτετε ελάχιστο νερό).
  • Τυροπιτάκια με βρώμη
    Τυροπιτάκια με βρώμη
    Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και τα ανακατεύετε με το γάντζο. Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο νερό και χτυπήστε τη ζύμη μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μίξερ.
  • Κέικ  χαρουπιού
    Κέικ χαρουπιού
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά.
  • Χωριάτικο ψωμί με μαγιά με προζύμι
    Χωριάτικο ψωμί με μαγιά με προζύμι
    Διαλύετε τη ζάχαρη και το αλάτι στο χλιαρό νερό. Προσθέτετε τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
  • Πολύσπορο Ολικής Άλεσης
    Πολύσπορο Ολικής Άλεσης
    Χτυπάτε στο μίξερ με τον γάντζο σε χαμηλή ταχύτητα το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το αλάτι, τον λιναρόσπορο και τον ηλιόσπορο.
Ρυθμίσεις cookies