Πρωινό

  • Αλμυρά κουλουράκια με ούζο και καρότο
    Αλμυρά κουλουράκια με ούζο και καρότο
    Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), το ηλιέλαιο, το κρασί, το ούζο, το Μπέικιν Παόυντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα χειρός.
  • Αλμυρά μάφινς με κολοκυθάκια και δυόσμο
    Αλμυρά μάφινς με κολοκυθάκια και δυόσμο
    Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το πράσο και τα μυρωδικά. Τρίβετε τα κολοκυθάκια με τον τρίφτη και τα βάζετε σε ένα μπολ με λίγο αλάτι.
  • Κριτσίνια βρώμης
    Κριτσίνια βρώμης
    Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ, το μοσχοκάρυδο, την κανέλα, το αλάτι, το γάλα, το ηλιέλαιο και τα αυγά και ζυμώνετε με το γάντζο ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα (αν χρειαστεί προσθέτετε ελάχιστο νερό).
  • Τυροπιτάκια με βρώμη
    Τυροπιτάκια με βρώμη
    Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και τα ανακατεύετε με το γάντζο. Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο νερό και χτυπήστε τη ζύμη μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μίξερ.
  • Κέικ  χαρουπιού
    Κέικ χαρουπιού
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά.
Ρυθμίσεις cookies