Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), το ηλιέλαιο, το κρασί, το ούζο, το Μπέικιν Παόυντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα χειρός.
Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ, το μοσχοκάρυδο, την κανέλα, το αλάτι, το γάλα, το ηλιέλαιο και τα αυγά και ζυμώνετε με το γάντζο ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα (αν χρειαστεί προσθέτετε ελάχιστο νερό).
Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και τα ανακατεύετε με το γάντζο. Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο νερό και χτυπήστε τη ζύμη μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μίξερ.