Χτυπάτε για 2 λεπτά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγών. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό. Ανοίγετε τη ζύμη και τη βάζετε σε βουτυρωμένα μικρά φορμάκια για τάρτες.
Για τη ζύμη
• Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, κοσκινισμένα την άχνη ζάχαρη και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για 30 λεπτά με ένα σύρμα χειρός.