Τάρτες - Πίτες

  • Τάρτα φράουλα
    Τάρτα φράουλα
    Ετοιμάζετε τη βάση για την τάρτα: σε ένα μπολ ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τα τριμμένα φουντούκια, το λικέρ και το λιωμένο βούτυρο και απλώνετε το μίγμα στη βάση μιας ταρτιέρας διαμέτρου 24 εκατοστών.
  • Ταρτάκια με σοκολάτα φράουλας
    Ταρτάκια με σοκολάτα φράουλας
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα και προσθέτοντας την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ στο τέλος
  • Τάρτα με βελούδινη κρέμα ζαχαροπλαστικής και φρούτα εποχής
    Τάρτα με βελούδινη κρέμα ζαχαροπλαστικής και φρούτα εποχής
    Βάζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, τη ζάχαρη σε ένα πολυμηχάνημα (μούλτι) και ανακατεύετε.
  • Τάρτα με βατόμουρα
    Τάρτα με βατόμουρα
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα.
  • Τάρτα σοκολάτας με κάστανα
    Τάρτα σοκολάτας με κάστανα
    Ετοιμάζετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το απλώνετε σε μία φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 20 εκατοστών περίπου, δημιουργώντας τοιχώματα γύρω-γύρω.
Ρυθμίσεις cookies