Τάρτες - Πίτες

  • Ταρτάκια
    Ταρτάκια
    Ανακατεύετε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί για τη ζύμη. Έπειτα, δουλεύετε τη ζύμη για 1 λεπτό με τα χέρια, για να ομογενοποιηθεί πλήρως
  • Τάρτα με βάση κακάο, μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
    Τάρτα με βάση κακάο, μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
    Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε τη μισή κρέμα γάλατος και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία πρώτα έχετε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό, και ανακατεύετε.
  • Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και σύκα
    Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και σύκα
    Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, ρίχνετε την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να αποκτήσει λεία υφή.
  • Πάστα φλώρα με κρέμα βανίλια & μαρμελάδα
    Πάστα φλώρα με κρέμα βανίλια & μαρμελάδα
    Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, το αλάτι και το μαλακό βούτυρο σε κομματάκια και ανακατεύετε ελαφρά, μέχρι το μίγμα να μοιάζει με ψίχουλα ψωμιού.
  • Ταρτάκια με γέμιση αμυγδαλόψιχας και μαρμελάδα
    Ταρτάκια με γέμιση αμυγδαλόψιχας και μαρμελάδα
    Για να φτιάξετε την αμυγδαλόψυχα: Σπάτε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ, μέχρι να γίνουν πούδρα. Βράζετε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και τα αδειάζετε στο μπολ του μίξερ, στο οποίο προσθέτετε και την πούδρα αμύγδαλου.
Ρυθμίσεις cookies