Τάρτα με βάση κακάο, μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε τη μισή κρέμα γάλατος και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία πρώτα έχετε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό, και ανακατεύετε.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, ρίχνετε την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να αποκτήσει λεία υφή.
Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, το αλάτι και το μαλακό βούτυρο σε κομματάκια και ανακατεύετε ελαφρά, μέχρι το μίγμα να μοιάζει με ψίχουλα ψωμιού.