Ζελέ

  • Κρέμα βανίλια με κρέμα ζελέ φράουλα σε ποτήρι
    Κρέμα βανίλια με κρέμα ζελέ φράουλα σε ποτήρι
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 600 ml γάλα.
  • Πανακότα με σιρόπι φράουλας και ζελέ φράουλας
    Πανακότα με σιρόπι φράουλας και ζελέ φράουλας
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα.
  • Μιλφέιγ ροδάκινο
    Μιλφέιγ ροδάκινο
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευσίας και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει).
  • Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου
    Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου
    Ετοιμάζετε το Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει.
  • Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Για τη βάση: Ζεσταίνετε λίγο το γάλα να γίνει χλιαρό. Παίρνετε ένα ταψάκι ή πυρέξ 30 x 30 εκ., βουτάτε ένα-ένα τα μπισκότα στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε στο ταψί.
Ρυθμίσεις cookies