Ζελέ

 • Γλυκό ψυγείου με κρέμα και ζελέ
  Γλυκό ψυγείου με κρέμα και ζελέ
  Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά του μπισκότου και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη, την οποία απλώνετε σε 2 μακρόστενες φόρμες (μήκους 30 εκατοστών).
 • Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
  Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
  Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε λίγο να κρυώσει και την μοιράζετε σε 6-7 διαφανή ποτήρια απλώνοντάς την λοξά από την μία πλευρά. Τοποθετείτε τα ποτήρια πλαγιαστά στο ψυγείο.
 • Τρίχρωμο γλύκισμα με Panna Cotta
  Τρίχρωμο γλύκισμα με Panna Cotta
  Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Goji Berry ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το αδειάζετε σε μία φόρμα διαμέτρου 24 εκατοστών περίπου και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο.
 • Τρίχρωμο γλύκισμα με Φρουί Ζελέ
  Τρίχρωμο γλύκισμα με Φρουί Ζελέ
  Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, αδειάζετε το μισό σε ένα μικρό πυρέξ με διαστάσεις 25 x 19 εκατοστά και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο.
 • Φρουί Ζελέ Πράσινο τσάι σε ποτήρι
  Φρουί Ζελέ Πράσινο τσάι σε ποτήρι
  Διαλύετε το περιεχόμενο των 3 φακέλων Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι ΓΙΩΤΗΣ σε 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτετε 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) παγωμένο νερό και ανακατεύετε.