Λιώνετε το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), το ανακατεύετε με το τριμμένο μπισκότο και το απλώνετε σε στρογγυλή φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 24-26 εκ. κρατώντας 1 κουταλιά για το γαρνίρισμα.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κρατάτε 1/2 φλιτζ. τσαγιού. Το υπόλοιπο το μοιράζετε σε 6-7 διαφανή ποτήρια απλώνοντάς το λοξά από τη μία μεριά.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στη συνέχεια, σε ένα ταψί στρογγυλό διαμέτρου 26 εκ. ρίχνετε το ζελέ ροδάκινο και την κομπόστα κομμένη σε σχήμα κυδωνιού.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια, μοιράζετε το ζελέ σε έξι ποτηράκια και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει