Ζελέ

  • Panna cotta καρύδας με Φρουί Ζελέ ροδάκινο
    Panna cotta καρύδας με Φρουί Ζελέ ροδάκινο
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας το ρόφημα καρύδας αντί για γάλα
  • Τούρτα με ζελέ ροδάκινο
    Τούρτα με ζελέ ροδάκινο
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Μους ρόδι με κομματάκια ροδιού
    Μους ρόδι με κομματάκια ροδιού
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας 400 ml νερό, και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει).
  • Κορμός Ψηφιδωτό με Φρουί Ζελέ ρόδι και βύσσινο (Panna cotta)
    Κορμός Ψηφιδωτό με Φρουί Ζελέ ρόδι και βύσσινο (Panna cotta)
    Ετοιμάζετε το Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τούρτα Λεμόνι
    Τούρτα Λεμόνι
    Λιώνετε το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), το ανακατεύετε με το τριμμένο μπισκότο και το απλώνετε σε στρογγυλή φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 24-26 εκ. κρατώντας 1 κουταλιά για το γαρνίρισμα.
Ρυθμίσεις cookies