Ζελέ

  • Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Γλυκό ψυγείου με Άνθος Αραβοσίτου, μπισκότα σοκολάτας και Φρουί Ζελέ φράουλα
    Για τη βάση: Ζεσταίνετε λίγο το γάλα να γίνει χλιαρό. Παίρνετε ένα ταψάκι ή πυρέξ 30 x 30 εκ., βουτάτε ένα-ένα τα μπισκότα στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε στο ταψί.
  • Panna Cotta ροδάκινο
    Panna Cotta ροδάκινο
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζετε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
  • Panna cotta καρύδας με Φρουί Ζελέ ροδάκινο
    Panna cotta καρύδας με Φρουί Ζελέ ροδάκινο
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας το ρόφημα καρύδας αντί για γάλα
  • Τούρτα με ζελέ ροδάκινο
    Τούρτα με ζελέ ροδάκινο
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Μους ρόδι με κομματάκια ροδιού
    Μους ρόδι με κομματάκια ροδιού
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας 400 ml νερό, και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει).
Ρυθμίσεις cookies