Οι γεύσεις του Πάσχα!

  • Γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα και μπισκότο
    Γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα και μπισκότο
    Διαλύετε τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ σε λίγο χλιαρό γάλα και προσθέτετε λίγο Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, κάνοντας ένα χιλό. Σκεπάζετε με μια πετσέτα και αφήνετε για μισή ώρα περίπου, μέχρι να φουσκώσει.
  • Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Πασχαλινά κουλουράκια με σουσάμι
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) με τη ζάχαρη για να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτετε τα 2 αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
  • Πασχαλινά μπισκότα με μαστίχα
    Πασχαλινά μπισκότα με μαστίχα
    Σπάτε τη μαστίχα στο μπλέντερ με 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη κρυσταλλική. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 2 λεπτά.
  • Κέικ καρότου με frosting τυριού
    Κέικ καρότου με frosting τυριού
    Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε σε χαμηλή ταχύτητα για ένα λεπτό.
  • Πασχαλινά Κουλουράκια
    Πασχαλινά Κουλουράκια
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), τα αυγά και τις βανίλιες και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μίγμα.
Ρυθμίσεις cookies