Βάζετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ με 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και την αφήνετε να φουσκώσει για 4 λεπτά. Προσθέτετε σε μια κατσαρόλα το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε Σκόνη από Stevia Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και το ρούμι. Μόλις το μίγμα ζεσταθεί αρκετά αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε περίπου το 1/3 στο μπολ με τη ζελατίνη και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. Ρίχνετε τη διαλυμένη ζελατίνη στην κατσαρόλα και βράζετε για 1 με 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς (μην περιμένετε να πήξει κατά το βράσιμο). Μοιράζετε την Πανακότα σε 8 μικρά φορμάκια και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτετε τη Μαρμελάδα Φράουλα με Φρουκτόζη Fytro και 7 κουταλιές γλυκού νερό. Τα ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να ζεσταθεί ελαφρώς και να γίνει ρευστό. Ξεφορμάρετε την Πανακότα και γαρνίρετε με τη Μαρμελάδα.