Ψήνετε τον σολομό στους 180°C για περίπου 25 λεπτά βάζοντας του αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώτας το γάλα και την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε τα μυρωδικά και ανακατεύετε. Κόβετε τη σφολιάτα με στρογγυλό κουπάτ και τη βάζετε σε 10-12 στρογγυλά φορμάκια κατάλληλα για ψήσιμο. Μοιράζετε τον σολομό και απλώνετε από πάνω την μπεσαμέλ. Ψήνετε στους 170°C για περίπου 25 λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.