Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε σε χαμηλή ταχύτητα για ένα λεπτό.
Ψήνετε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά και αφήνετε να κρυώσει.
Ετοιμάζετε το frosting:
Βάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Στη συνέχεια προσθέτετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά και χτυπάτε για 5 λεπτά. Απλώνετε πάνω στο έτοιμο κέικ και γαρνίρετε με τρίμμα καρότου και λίγα καρύδια, αν επιθυμείτε.