[@ArticlePhoto]
Τούρτα με ζελέ ροδάκινο

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφήνετε το φρουί ζελέ να κρυώσει (όχι να πήξει).
Σε μία στρογγυλή φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 26-28 εκ., βάζετε στη βάση και στα πλαϊνά σαβαγιάρ, αφού πρώτα τα βουτήξετε στον χυμό της κονσέρβας.
Απλώνετε τη μισή κρέμα και από πάνω τα μισά κομματάκια ροδάκινο.
Βάζετε άλλη μία στρώση σαβαγιάρ βουτηγμένα στον χυμό της κονσέρβας και απλώνετε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα.
Ρίχνετε σιγά -σιγά το φρουί ζελέ και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο για 2-3 ώρες. 
Γαρνίρετε με κομματάκια ροδάκινου και φύλλα μέντας.
 

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
  • 1 συσκευασία σαβαγιάρ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 300 γρ. ροδάκινα κομπόστα στραγγισμένα σε κομματάκια 
  • φύλλα μέντας
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους