Μουλιάζουμε τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ σε 2-3 κουτ. σούπας κρύο νερό.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε την κρέμα καρύδας, το γάλα, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό Sweet & Balance και τη βανίλια.
Ζεσταίνουμε το μίγμα μέχρι να πάρει μια βράση και συνεχίζουμε το βράσιμο για 1 λεπτό ανακατεύοντας συνεχώς.
Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, στραγγίζουμε τα φύλλα ζελατίνης, τα προσθέτουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
Μοιράζουμε την κρέμα panna cotta σε 6 μπολάκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν.
Ετοιμάζουμε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο χωρίς ζάχαρη ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες, χρησιμοποιώντας 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρύο νερό.
Αφήνουμε το ζελέ να κρυώσει (όχι να πήξει) και το απλώνουμε πάνω από την παγωμένη panna cotta.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει το ζελέ.
Γαρνίρουμε με κομματάκια ροδάκινου, βουτηγμένα στην τριμμένη καρύδα.
Tip: Η panna cotta παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά με ρόφημα καρύδας στην ίδια ποσότητα με το γάλα.