[@ArticlePhoto]
Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου

Ετοιμάζετε το Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει.
Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance με το γάλα και τον χυμό ροδιού. Ανακατεύετε το μπισκότο με τη μαργαρίνη και προσθέτετε τα αμύγδαλα. Σε 6-7 ποτηράκια μοιράζετε τα 2/3 του μπισκότου, τη Σοκολάτα Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ τριμμένη, την κρέμα και το ζελέ σε στρώσεις.
Βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ και γαρνίρετε γύρω-γύρω με το μπισκότο που έχετε κρατήσει.

  • 1 συσκευασία Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ 
  • 250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) μπισκότα χωρίς ζάχαρη τριμμένα
  • 50 γρ. Σοκολάτα Sweet and Balance, τριμμένη
  • 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα χοντροκομμένα
  • 1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
  • 12 γρ. (1 κουτ. σούπας) μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) χυμός ροδιού
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους