Ετοιμάζετε το Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει.
Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance με το γάλα και τον χυμό ροδιού. Ανακατεύετε το μπισκότο με τη μαργαρίνη και προσθέτετε τα αμύγδαλα. Σε 6-7 ποτηράκια μοιράζετε τα 2/3 του μπισκότου, τη Σοκολάτα Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ τριμμένη, την κρέμα και το ζελέ σε στρώσεις.
Βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ και γαρνίρετε γύρω-γύρω με το μπισκότο που έχετε κρατήσει.