[@ArticlePhoto]
Μιλφέιγ ροδάκινο

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευσίας και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Κόβετε την κομπόστα ροδάκινο σε τετράγωνα κομματάκια. Ανακατεύετε το ζελέ ροδάκινο και το γιαούρτι. Χτυπάτε το ζελέ με το γιαούρτι, το περιεχόμενο του φακέλου Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το γάλα μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα.
Ψήνετε τη σφολιάτα στον φούρνο στους 160° C για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει. Την αφήνετε να κρυώσει και κόβετε 3 μακρόστενες λωρίδες. 
Σε μία πιατέλα τοποθετείτε το ένα φύλλο σφολιάτας, από πάνω το 1/3 της κρέμας και λίγα κομματάκια ροδάκινου και επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά. Τοποθετείτε το 3ο φύλλο σφολιάτας και με τη βοήθεια κορνέ, κάνετε ροζέτες κρέμας στην επιφάνεια. Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα κομμάτια ροδάκινου. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και σερβίρετε.
 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. κομπόστα ροδάκινο στραγγισμένη 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό 
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας 
  • 200 γρ. (1 κύπελλο) γιαούρτι 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους