[@ArticlePhoto]
Παγωτό Κορμός Βερίκοκο

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα. 
Πολτοποιείτε τα βερίκοκα και τις φράουλες και τα προσθέτετε στο μίγμα για παγωτό. Απλώνετε μια μεμβράνη σε 2 μακρόστενες φόρμες (23 x 9 εκ.), μοιράζετε το μισό παγωτό και βάζετε τις φόρμες στην κατάψυξη για δύο ώρες.
Ανακατεύετε τους ξηρούς καρπούς με τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και τα μοιράζετε στις 2 φόρμες. Απλώνετε το υπόλοιπο παγωτό και βάζετε τα παγωτά στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 300 γρ. ξηροί καρποί σε κομματάκια (αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια, φουντούκια)
  • 400 γρ. κομπόστα βερίκοκο
  • 100 γρ. φράουλες
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους