[@ArticlePhoto]
Τριλογία σοκολάτας (5 μερίδες)

Σε 2 κουτ. σούπας κρύο νερό μουλιάζετε τη Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και τους κρόκους χτυπημένους και βράζετε για 1 λεπτό. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη ζελατίνη.
Μοιράζετε την κρέμα σε τρία μπολ, ρίχνετε ψιλοκομμένες τις Κουβερτούρες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφού κρυώσουν αρκετά οι κρέμες, ανακατεύετε κάθε μια με το 1/3 από το έτοιμο Garni. Μοιράζετε την μια κρέμα σε 5 ποτήρια και την αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με τις άλλες 2 κρέμες.
Τέλος, γαρνίρετε με Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρετε.

*To Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

  • 450 ml (2 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 3 κρόκοι αυγού
  • 2 φύλλα Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1  πλάκα Κουβερτούρα 54% κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1  πλάκα Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
  • 1  πλάκα Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ   
     

Για το γαρνίρισμα

  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ          
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους