[@ArticlePhoto]
Κέικ με Γιαούρτι και Κρέμα μασκαρπόνε

Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζετε για 2 λεπτά. Προσθέτετε το γάλα, το λικέρ, το αλάτι και τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε στο μίξερ με χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό. Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 26 εκατοστών και ψήνετε στους 180°C για 40 λεπτά.
Ετοιμάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας προσθέτοντας και τα υπόλοιπα υλικά.
Κόβετε το κέικ στη μέση και το γεμίζετε με το ΓΙΩΤΗΣ Crème. 
Γαρνίρετε με φρέσκα φρούτα.

Για το κέικ 

  • 1 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 αυγά
  • 350 γρ. (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • λίγο αλάτι 
  • 50 γρ. (περίπου 7 κουτ. σούπας) λικέρ αμυγδάλου


Για τη γέμιση

  • 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème 
  • 250 γρ. κρέμα μασκαρπόνε
  • 60 γρ. (περίπου 1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 2 κουτ. σούπας λεμόνι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους