Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζετε για 2 λεπτά. Προσθέτετε το γάλα, το λικέρ, το αλάτι και τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε στο μίξερ με χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό. Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 26 εκατοστών και ψήνετε στους 180°C για 40 λεπτά.
Ετοιμάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας προσθέτοντας και τα υπόλοιπα υλικά.
Κόβετε το κέικ στη μέση και το γεμίζετε με το ΓΙΩΤΗΣ Crème.
Γαρνίρετε με φρέσκα φρούτα.