[@ArticlePhoto]
Τούρτα σοκολάτα με ξηρούς καρπούς

Ετοιμάζετε το σιρόπι βράζοντας για ένα λεπτό το νερό με τη ζάχαρη και στο τέλος προσθέτετε και το κονιάκ.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Κόβετε τις 3 βάσεις από τη συσκευασία Βάση για Τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ με ένα λίγο μικρότερο τσέρκι.
Σε πιατέλα βάζετε την μια βάση, σιροπιάζετε, απλώνετε το 1/3 της κρέμας και πασπαλίζετε με τα φουντούκια και τα αμύγδαλα. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία άλλες 2 φορές.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει καλά.
Ετοιμάζετε τη γκανάζ ζεσταίνοντας το υπόλοιπο γάλα και ρίχνοντας την Κουβερτούρα 54% κακάο ΓΙΩΤΗΣ για να λιώσει. Ανακατεύετε καλά με μια μαρίζ.
Γαρνίρετε την τούρτα με τη γκανάζ από πάνω και γύρω γύρω με το παντεσπάνι που περίσσεψε αφού πρώτα το έχετε τρίψει.

* Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

  • 1 συσκευασία Βάση για Τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 40 γρ. (6 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 40 γρ. φουντούκια
  • 40 γρ. αμύγδαλα
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα 54% κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους