Xτυπάτε το βούτυρο ή την μαργαρίνη με την Καστανή Ζάχαρη Fytro και το μέλι 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το αυγό, το γάλα, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά. Χαμηλώνετε την ταχύτητα, προσθέτετε το άσπρο και το μαύρο σουσάμι, τους ηλιόσπορους και τα blueberries και ανακατεύετε.
Πλάθετε στρογγυλά μπισκότα και βάζετε από πάνω ένα κάσιους ή ένα αμύγδαλο.
Ψήνετε στους 180°C για περίπου 25 λεπτά.