[@ArticlePhoto]
Αλμυρές κρέπες με γαλοπούλα και αυγό

Ετοιμάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες και τις γεμίζετε με γαλοπούλα και τυρί.
Κλείνετε σε σχήμα φακέλου. Πασπαλίζετε με τυρί και ψήνετε στους 180°C για περίπου 15 λεπτά.
Γαρνίρετε με αυγό μάτι, ρόκα και τα τοματίνια. 

  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες
  • 200 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
  • 200 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) τυρί τριμμένο
  • Για το γαρνίρισμα
  • αυγά μάτια
  • ρόκα 
  • τοματίνια
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους