[@ArticlePhoto]
Αλμυρά σου με σολομό

Ετοιμάζετε τα σου: Σε μια κατσαρόλα βάζετε το νερό και το βούτυρο, και το φέρνετε σε σημείο βρασμού. Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, τη ζάχαρη και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά με μία ξύλινη κουτάλα.
Ανακατεύετε το μίγμα στο μίξερ. Προσθέτετε σιγά σιγά τα αυγά και χτυπάτε το μίγμα για 1 λεπτό.
Βάζετε το μίγμα σε κορνέ, κόβετε μικρά σου και τα ψήνετε στους 180oC για περίπου 20 λεπτά.
Ετοιμάζετε τη γέμιση ανακατεύοντας όλα τα υλικά.
Κόβετε τα σου στη μέση και τα γεμίζετε.

Για τα σου (περίπου 40 τεμάχια)

  • 150 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 4 αυγά
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1/4 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ

Για τη γέμιση

  • 200 γρ. καπνιστός σολομός σε κομματάκια
  • 1 κουτ. σούπας άνηθος
  • 1 κουτ. σούπας μαϊντανός
  • 1 κουτ. σούπας σχινόπρασο
  • 2-3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
  • 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème 
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους