Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και προσθέτετε το ξύσμα πορτοκαλιού και το τζίντζερ.
Μοιράζετε το μίγμα σε 12 φόρμες για cupcakes και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C αέρα για περίπου 15 λεπτά.
Ετοιμάζετε το frosting: Βάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème στο ψυγείο για 2 ώρες.
Λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Χτυπάτε το Crème με την άχνη ζάχαρη και το ξύσμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σιγά σιγά προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα.
Γαρνίρετε τα cupcakes με την βοήθεια ενός κορνέ.