Χτυπάτε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν (2 λεπτά). Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν. Χαμηλώνετε την ταχύτητα και ρίχνετε το γάλα, τα μπαχαρικά και στο τέλος τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, τους ξηρούς καρπούς και την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Ανακατεύετε με μαρίζ.
Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα, διαμέτρου 24-26 εκ.. Ψήνετε στους 180 °C για περίπου 40 λεπτά.
Αφήνετε να κρυώσει λίγο και πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.