Ετοιμάζετε τη βάση: Προσθέτετε όλα τα υλικά, για τα ταρτάκια, στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να γίνουν ένα ζυμάρι. Το κόβετε σε 10 μέρη και σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε φύλλο με πάχος 0,5εκ. και το τοποθετείτε σε φορμάκια τάρτας. Ψήνετε στους 180°C για 15-20 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και γεμίζετε τα ταρτάκια. Γαρνίρετε με φρέσκα βατόμουρα και μύρτιλα.
* Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα, ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.