Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά και ζυμώνετε με το γάντζο μέχρι να μην κολλάει το ζυμάρι στα τοιχώματα. Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνετε να ξεκουραστεί για 40 λεπτά, μέχρι να διπλασιαστεί το ζυμάρι. Το ζυμώνετε ξανά απαλά για να ξεφουσκώσει και πλάθετε ένα ρολό. Το χωρίζετε σε 8 μέρη και πλάθετε μπαλάκια. Τα αφήνετε άλλα 15 λεπτά να ξεκουραστούν. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε με τον πλάστη κάθε ζύμη σε διάμετρο 18εκ. Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνετε κάθε πίτα σε μέτρια φωτιά 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Tip! Αν θέλετε πιο γευστικές πίτες μπορείτε να προσθέσετε λίγο βούτυρο στο τηγάνι.