Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σε ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι, τοποθετείτε μία λαδόκολλα και βάζετε τη μισή ποσότητα από τον έτοιμο πουρέ. Προσθέτετε το τριμμένο τυρί και τις φέτες του ζαμπόν. Στη συνέχεια, με προσοχή, απλώνετε τον υπόλοιπο πουρέ. Ψήνετε στους 170°C στις αντιστάσεις για περίπου 10-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.