Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχαράκι καλά. Προσθέτετε την ψιλοκομμένη τομάτα, το μπαχάρι, τον ζωμό λαχανικών, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτούν για περίπου μία ώρα.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας στο τέλος το βούτυρο, την παρμεζάνα και το σκόρδο σε σκόνη. Σερβίρετε τον πουρέ και από πάνω το κρέας με τη σάλτσα.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.