[@ArticlePhoto]
Ρόλο κιμά με πουρέ μανιταριών

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, με 300 ml γάλα και 150 ml νερό. 
Ζυμώνετε τον κιμά, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, την τριμμένη ντομάτα και το αυγό. Σχηματίζετε ένα ρολό μήκους περίπου 20 εκ., το οποίο τυλίγετε σε μία λαδόκολλα και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά στους 170°C. Ξετυλίγετε και αφήνετε το ρολό να κρυώσει καλά.
Απλώνετε τα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο αλείφοντάς τα ενδιάμεσα με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνετε από πάνω τον έτοιμο πουρέ μανιταριών, τοποθετείτε στον κέντρο τον κιμά, τυλίγετε με τα φύλλα κρούστας και τα κλείνετε στις άκρες. Ψήνετε στους 160°C βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Αφήνετε το ρολό να κρυώσει, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
 

*Ο Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

  • 5 φύλλα κρούστας 
  • 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) βούτυρο λιωμένο 
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 250 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό
  • 1 τομάτα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι 
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους