Βράζετε τις γλυκοπατάτες και, αφού κρυώσουν, τις αλέθετε να γίνουν πουρές.
Καθαρίζετε τα µήλα, τα κόβετε σε µικρά κοµµατάκια και τα βάζετε στο τηγάνι µε λίγο βούτυρο µέχρι να µαλακώσουν.
Ανακατεύετε τον πουρέ κάστανο, τις γλυκοπατάτες, τα µήλα, την Ακατέργαστη Ζάχαρη Fytro, τα 6 αυγά, το κονιάκ και την καννέλα να γίνουν ένα µίγµα.
Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψί διαµέτρου 32 εκατοστά, στρώνετε το ένα φύλλο σφολιάτας καλύπτοντας και τα πλαϊνά, απλώνετε το µίγµα και βάζετε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Κάνετε, µε τη βοήθεια ενός µαχαιριού µικρές τρύπες στο φύλλο, αλείφετε µε 1 αυγό και ψήνετε στους 220°C µε αντιστάσεις µέχρι να πάρει χρώµα.
Εάν θέλετε πασπαλίζετε µε άχνη ζάχαρη άνθος.