Καθαρίζετε και κόβετε σε κομμάτια τα λαχανικά. Τα σοτάρετε ελαφρά με το ελαιόλαδο.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και 1 ποτήρι νερό και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Στη συνέχεια, τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
Προσθέτετε τον χυμό λεμονιού και το ΓΙΩΤΗΣ Crème και σιγοβράζετε για 5-6 λεπτά. Εάν χρειάζεται, προσθέτε και λίγο νερό.
Σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι το μπέικον ψιλοκομμένο με ένα κουταλάκι ελαιόλαδο.
Σερβίρετε τη σούπα γαρνίροντας με κρουτόν, μπέικον και τα αυγά κομμένα σε φέτες.