Χτυπάτε στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα τη ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα -ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
Διαλύετε τον στιγμιαίο καφέ στο γάλα και τα προσθέτετε στο μίξερ μαζί με την κρέμα γάλακτος, το κονιάκ, το αλάτι και το ξύσμα. Συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό.
Κλείνετε το μίξερ, προσθέτετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και τα φουντούκια και ανακατεύετε με μαρίζ. Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για κέικ διαμέτρου 26 εκατοστών. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά.
Αφήνετε το κέικ να κρυώσει και γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη και μικρά σοκολατένια αυγά.