[@ArticlePhoto]
Κέικ με cranberries και άρωμα τριαντάφυλλου

Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτετε ένα- ένα τα αυγά και χτυπάτε μέχρι να φουσκώσουν. Ρίχνετε το γάλα, το λικέρ και το ροδόνερο και χτυπάτε  για ένα λεπτό ακόμα. Προσθέτετε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, τα cranberries και τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά με μαρίζ.
Μεταφέρετε το μίγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη ψηλή φόρμα διαμέτρου 22 εκ., ψήνετε στους 180°C αέρα για περίπου 50-60 λεπτά και αφήνετε να κρυώσει καλά.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και γαρνίρετε το κέικ μαζί με τα τριαντάφυλλα. 

  • 1 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 4 αυγά
  • 350 γρ. (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
  • 200 ml (1  φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) λικέρ τριαντάφυλλο
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ 
  • 2 βανίλιες 
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ροδόνερο
  • 100 γρ. cranberries

Για το γαρνίρισμα 

  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 5-6 αποξηραμένα τριαντάφυλλα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους