Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτετε ένα- ένα τα αυγά και χτυπάτε μέχρι να φουσκώσουν. Ρίχνετε το γάλα, το λικέρ και το ροδόνερο και χτυπάτε για ένα λεπτό ακόμα. Προσθέτετε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, τα cranberries και τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά με μαρίζ.
Μεταφέρετε το μίγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη ψηλή φόρμα διαμέτρου 22 εκ., ψήνετε στους 180°C αέρα για περίπου 50-60 λεπτά και αφήνετε να κρυώσει καλά.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και γαρνίρετε το κέικ μαζί με τα τριαντάφυλλα.