Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τα ασπράδια και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 λεπτά. Κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά με μαρίζ ή κουτάλι.
Βάζετε τη ζύμη σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρή μύτη και κόβετε τα κουλουράκια. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 12 με 15 λεπτά.
Λιώνετε την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ και την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και γαρνίρετε τα κουλουράκια κάνοντας σοκολατένιες γραμμές.