Βράζετε όλα τα υλικά για το σιρόπι για ένα λεπτό και αφήνετε να κρυώσει.
Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε ένα -ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος, τη Φαρίνα πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ, το σιμιγδάλι και τα καρύδια και ανακατεύετε ελαφρά.
Αδειάζετε το μίγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο μακρόστενο ταψί (20 x 30 εκατοστά) και ψήνετε στους 180°C αέρα για περίπου 40 λεπτά.
Σιροπιάζετε την καρυδόπιτα ζεστή και κόβετε σε κομμάτια.
Για το γλάσο, ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα, προσθέτετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να λιώσει. Προσθέτετε τα καρύδια και καλύπτετε την καρυδόπιτα με το γλάσο.